Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości Zamów online
Pizzeria Grześ - Nysa
  • Start
    • Strona główna
    • O nas
    • Opinie
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Projekty europejskie
  • Galeria
  • Kontakt
  • Zamów online

Galeria

  1. Start
  2. Galeria
Pizzeria Grześ - Nysa
  • Start
    • Strona główna
    • O nas
    • Opinie
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Projekty europejskie
  • Galeria
  • Kontakt
  • Zamów online
  • Start
    • Strona główna
    • O nas
    • Opinie
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Projekty europejskie
  • Galeria
  • Kontakt

Zobacz naszą galerię zdjęć

Wpisz tytuł zdjęcia
Wpisz tytuł zdjęcia
Wpisz tytuł zdjęcia
Wpisz tytuł zdjęcia
Wpisz tytuł zdjęcia
Wpisz tytuł zdjęcia
Pizzeria Grześ - Nysa
Wrocławska 15, 48-300 Nysa
Telefon: 77 433 66 99 77 4093480
Mapa dojazdu

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Pobierz z Google Play

  • PROJEKT DOFINANSPWANY ZE ŚRODKÓW EUROPEJSKIEGO FUNDUSZUROZWOJU REGIONALNEGO W RAMACH FUNDUSZY EUROPEJSKICH DLA<br>OPOLSKIEGO2021-2027<br><br>Działanie: 01.07 - Opolskie konkurencyjne<br>TUTUŁ PROJEKTU: „Pizzeria świadomego klienta- rozbudowa punktu gastronomicznego w Nysie wykorzystującego OZE i nowoczesną technologię informatyczną”<br><br>nr wniosku: FEOP.01.07-IP.01-0048/24Okres realizacji: 07.04.2025-31.08.2026<br><br>Wydatki ogółem : 665 541,62 PLN ,Dofinansowanie z EFRR : 425 946,62 PLN  (64%)<br><br>Krótki opis projektu: Projekt dotyczy adaptacji pomieszczenia obejmującego parter i piętra (wykonania prac budowlanych), wyposażenia w niezbędne urządzenia, meble, oświetlenie i wyposażenie. Zadania przewidziane w projekcie dotyczą także usprawnień w kierunku dostępności lokalu dla wszystkich, w tym dla osób ze specjalnymi potrzebami dlatego w projekcie przewidziano również modernizację schodów oraz zamontowanie windy gastronomicznej. Przedsięwzięcie przewidziane projektem dotyczy także wprowadzenia procesów modernizacyjnych wspomagających bieżącą działalność firmy (B2E) za pomocą zakupionego sprzętu i oprogramowania co znacznie zwiększy cyfryzację i automatyzację procesu sprzedaży i zamówień. Inwestycja przewidziana wnioskiem spowoduje tworzenie nowych miejsc pracy(2,5 EPC) oraz wpłynie na ochronę środowiska, dzięki planowanemu korzystaniu z OZE poprzez przewidziane panele fotowoltaiczne o mocy 9,6 kW. Planowany projekt dotyczy także wdrożenia innowacji procesowej, która będzie innowacją nie tylko na tle przedsiębiorstwa ale także województwa opolskiego. <br><br>Cel projektu: Celem projektu jest stworzenie większego miejsca gastronomicznego w Nysie poprzez adaptację pomieszczenia obejmującego parter i piętra (wykonania prac budowlanych), zakupnie zbędnych urządzeń, mebli, oświetlenia i wyposażenia. Celem bezpośrednim jest także wdrożenia innowacji procesowej, która będzie innowacją nie tylko na tle przedsiębiorstwa ale także województwa opolskiego. Innowacja dotyczy rozwiązania, według którego na kartony do pizzy naklejane będą etykiety z kodami qr prowadzącymi do informacji na temat składu surowcowego, wartości odżywczych oraz kaloryczności konkretnej pizzy.<br><br>Zadania w projekcie:<br>Zadanie 1: Roboty budowlane niezbędne w celu dostosowania obiektu do potrzeb lokalu gastronomicznego zgodnie z planowanym projektem i wizualizacją<br>Zadanie 2: Wprowadzenie procesów modernizacyjnych wspomagających bieżącą działalność firmy (B2E) za pomocą zakupionego sprzętu i oprogramowania<br>Zadanie 3: Zakup mebli na parter <br>Zadanie 4: Meble na piętro lokalu<br>Zadanie 5: Akcesoria dekoracyjne sal<br>Zadanie 6: Wyposażenie sali produkcyjnej i pomieszczeń gospodarczych<br>Zadanie 7: Oświetlenie lokalu gastronomicznego<br>Zadanie 8: Modernizacja schodów<br>Zadanie 9: Zakup windy gastronomicznej<br>Zadanie 10: Zakup i montaż paneli fotowoltaicznych <br><br>Grupy docelowe: Bezpośrednią grupą programu FEO 2021-2027 działanie 1.7 Opolskie konkurencyjne jest przedsiębiorstwo zaliczone do grupy przedsiębiorstw MŚP, umiejscowione w województwie opolskim w powiecie nyskim w miejscowości Nysa. Grupą docelową w realizacji efektów projektu są klienci korzystający z pizzerii, a wiec zarówno klient indywidualny jak i instytucjonalny w przypadku organizowanych imprez w pizzerii <br><br>Rezultaty (efekty projektu): <br>-utworzone miejsce pracy,<br>-wprowadzone innowacje procesowe,<br>-ochrona środowiska poprzez OZE,<br>-wprowadzenie cyfryzacji i automatyzacji w przedsiębiorstwie.
    „Pizzeria świadomego klienta- rozbudowa punktu gastronomicznego w Nysiewykorzystującego OZE i nowoczesną technologię informatyczną”
    Szczegóły projektu w zakładce: projekt unijny
Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

NOWOŚĆ!
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.

Ok

NOWOŚĆ!

Mamy najlepszy w Polsce system zamawiania jedzenia online.

Gotówka, karta lub szybki przelew

Bez logowania i rejestracji
20 sekund i załatwione! 
OK!